Αφαιρέθηκε η σφαίρα που είχε σφηνωθεί στην σπονδυλική στήλη του 69χρονου κτηνοτρόφου, στον οποίο άγνωστοι έστησαν δολοφονική ενέδρα την Παρασκευή, μέσα στο ποιμνιοστάσιό του στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24 ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 69χρονος υπεβλήθη το βράδυ του Σαββάτου σε νέα χειρουργική επέμβαση, όπου οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη σφαίρα από την σπονδυλική του στήλη και πλέον ο κτηνοτρόφος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα τον κ. Χαλκιαδάκη η αιμοδυναμική κατάσταση του 69χρονου κτηνοτρόφου έχει σταθεροποιηθεί, και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισής του αύριο.

Featured Image

Υπενθυμίζεται πως ο 69χρονος δέχτηκε αρκετούς πυροβολισμούς και φέρει δύο τραύματα από όπλο στο δεξί πόδι, ένα στο αριστερό, ενώ δέχτηκε πυροβολισμό και στο δεξί χέρι με τη σφαίρα να έχει διαπεράσει το χέρι, στη συνέχεια τον θώρακα και είχε καταλήξει στην σπονδυλική του στήλη.Το συγκεκριμένο τραύμα μάλιστα ήταν εκείνο που του είχε προκαλέσει μεγάλη αιμορραγία, την οποία κατάφεραν να ελέγξουν μετά από τεράστια μάχη οι γιατροί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, οι οποίοι αφού κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του τραυματία, έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ όπου και χειρουργείται αυτή την ώρα.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της ένοπλης επίθεσης.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image