Εντός των ημερών θα γίνουν οι πληρωμές στους αγρότες για τον «Ντάνιελ» σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Τσιάρα, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ειδικότερα, η ολιγοήμερη καθυστέρηση των πληρωμών στους αγρότες όπως υπογράμμισε, προέκυψε ώστε να διασφαλιστεί η δυνατότητα σωστής και δικαιότερης πληρωμής «παρά μια εξόφληση που πιθανόν θα δημιουργήσει το αίσθημα της αδικίας».

Ερ.: Υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τις πληρωμές στον Daniel; Η δέσμευση που υπήρχε για το τέλος Ιουνίου παρήλθε…

Απ.: Είναι αλήθεια αυτό που επισημαίνετε, αλλά είναι προτιμότερη μια ολιγοήμερη καθυστέρηση για να υπάρχει σωστή και δίκαιη αποζημίωση, παρά μια εξόφληση που πιθανόν θα δημιουργήσει το αίσθημα της αδικίας.

Featured Image

Πράττουμε αυτό που πρέπει και λαμβάνουμε τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες είτε αφορούν τις υπηρεσίες είτε την απαιτούμενη νομοθετική κάλυψη, ώστε να μπορέσουμε να καταβάλουμε κάθε διαθέσιμο πόρο στους αγρότες που επλήγησαν από τις καταστροφές του Σεπτεμβρίου.

Είμαστε εδώ, για να πράξουμε το καλύτερο δυνατόν για τους αγρότες μας. Και με πράξεις έχουμε αποδείξει ότι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του η στήριξη των αγροτών και γενικά του πρωτογενούς τομέα, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Featured Image