Τιμή και αναγνώριση για την ανεκτίμητη συμβολή των ζώων στη ζωή μας και στην αγροτική παραγωγή.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Τιμούμε και αναγνωρίζουμε την ανεκτίμητη συμβολή των ζώων στη ζωή μας και στην αγροτική μας οικονομία. Ως πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας προς όλους τους κτηνοτρόφους που με αφοσίωση και σεβασμό φροντίζουν τα παραγωγικά τους ζώα.

Featured Image

Η σχέση των κτηνοτρόφων με τα ζώα τους είναι μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και φροντίδας. Τα ζώα δεν είναι απλώς πηγή εισοδήματος για εμάς, αλλά και σύντροφοι στην καθημερινή ζωή των κτηνοτρόφων. Η ευημερία των ζώων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε και καταναλώνουμε, αλλά και με το εισόδημα μας.

Σήμερα, ας αναλογιστούμε τη σημασία της προστασίας και της ευημερίας των ζώων και ας δεσμευτούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους, να βάλουμε επιτέλους στο τραπέζι των συνομιλιών τον εμβολιασμό των κοπαδιών μας ώστε να απαλλαγούμε από τις ζωονόσους και τις άθλιες θανατώσεις από την κυβέρνηση που αποδεκατίζουν τα κοπάδια μας. Η φροντίδα των ζώων είναι καθήκον όλων μας και αποτελεί θεμέλιο για μια βιώσιμη και δίκαιη αγροτική ανάπτυξη, αν θέλουμε ακόμη την κτηνοτροφία σε αυτή την χώρα».

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image