Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Ε. Σημανδράκος καθώς αυτά που γράφονται και λέγονται, ειδικά τις τελευταίες ώρες, για τον πρώην Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, χρήζουν άμεσων απαντήσεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, η αρμόδια Πταισματοδίκης Αθηνών, καλεί, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 11 το πρωί, τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Ε. Σημανδράκο, να λάβει γνώση της ποινικής υπόθεσης που αφορά στους ελέγχους του ΟΠΕΚΕΠΕ, για την οποία διενεργείται αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση.

Αναλυτικότερα, η έρευνα αυτή γίνεται για να διερευνηθεί τυχόν ενδεχόμενη διάπραξη των αδικημάτων της απείθειας ή της παράβασης καθήκοντος και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση! Αλλά και να εξεταστεί ανωμοτί λαμβάνοντας παράλληλα αντίγραφα της σχηματισθείσας δικογραφίας! Εκτός απ’ αυτά, συνεχίζονται οι άμεσες & έμμεσες αιχμές, με “χοντρά” υπονοούμενα, του Υπουργού Αυγενάκη, ο οποίος “σφυροκοπά” κάθε φορά που του δίνεται ευκαιρία τον πρώην Πρόεδρο του Οργανισμού.

Featured Image

Για παράδειγμα σε πρόσφατες δηλώσεις του, ανέφερε ότι: «Αυτά που γινόντουσαν στον Οργανισμό ήταν αδιανόητα. Θα τους πάω μέχρι τέλους, αυτές οι συμπεριφορές που ήταν προς το προσωπικό όφελος κάποιων, δεν θα μείνουν στο απυρόβλητο». Κι εντάξει, το τι ισχύει απ’ όλα αυτά που έχουν ακουσθεί και γραφτεί, θα το κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη, όμως ο Ε. Σημανδράκος οφείλει για τον εαυτό του πρωτίστως και δευτερευόντως για όλους τους φίλους κι υποστηρικτές του να πει ή έστω να γράψει κάτι.

Η Χύτρα

Πηγή: kozan.gr

Featured Image