Σε κατάσταση αμόκ βρέθηκε ο άνδρας που ανέβηκε στον 6ο όροφο κτηρίου επί της οδού Αχαρνών 8 και απειλούσε να πέσει από το μπαλκόνι, αλλά και να ανατινάξει ολόκληρο το κτίριο., ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, πρόκειται για μετανάστη πιθανότατα Σύρο, ηλικίας περίπου 30 -32 ετών, ο οποίος φέρονταν να κρατά φιάλη προπανίου στο χέρι του.

Ο άνδρας κρατούσε επίσης κάποιο χαρτί στα χέρια του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας έβγαινε από τα κάγκελα και κινούνταν στο περβάζι του μπαλκονιού διαμερίσματος που βρίσκεται στον 6ο όροφο πολυκατοικίας, ακριβώς κολλητά στο κεντρικό κτήριο του ΥπΑΑΤ.

Έμαθε πως πέθανε ολόκληρη η οικογένειά του

Οι πληροφορίες θέλουν ο άνδρας να έχει χάσει την οικογένειά του στη Συρία και γι’ αυτό να απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, κρατούσε στα χέρια του μαχαίρια και φιάλη προπανίου και φώναζε στα συριακά: «Θα σας ανατινάξω όλους». Ομοεθνείς του που βρίσκονται στο σημείο προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Featured Image

Επιτόπου είχε σπεύσει η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ, ενώ εκκενώθηκε η ευρύτερη περιοχή.

Επίσης, έχουν εκκενωθεί τα διπλανά κτίρια, καθώς και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει εκκενωθεί, σύμφωνα με το Βήμα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αχαρνών από την οδό Μάρνη έως και την οδό Στουρνάρη.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Agronewsbomb, που βρέθηκε στην Αχαρνών 2, οι εκπαιδευμένοι άντρες των Αρχών συνέλαβαν τον Παλαιστίνιο.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image