Ολόκληρη η ανάρτηση Αυγενάκη:

Με με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Α. Κεφαλογιάννη, τον ΓΓ Γιώργο Στρατάκο, τους Αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και την Χουδετσανάκη Ειρήνη, μέλος του ΕΦΕΤ, πραγματοποιήσαμε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου, Γιώργο Κλάδο, τον Δήμαρχο Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη και τους Δημοτικούς Συμβούλους για θέματα που άπτονται του πρωτογενή τομέα της περιοχής.

Ειδικότερα αναφερθήκαμε στην ανάγκη ύπαρξης ενιαίας στρατηγικής για το νερό άρδευσης στην Κρήτη, στον νέο κανονισμό του ΕΛΓΑ που προχωράει για διαβούλευση και σύντομα οι αγρότες θα έχουν στη διάθεση τους έναν σύγχρονο και δίκαιο κανονισμό και στα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης.

Στο ΥΠΑΑΤ μαζί με την νέα διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με συνέπεια και διαφάνεια, ώστε ο Οργανισμός να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγροτών.

Featured Image

«Παντού θα υπάρξει τάξη, δικαιοσύνη και εξισορρόπηση».

Η Κυβέρνηση μας στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγροτικό τομέα και ο Πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται και ξέρει τι σημαίνει κτηνοτροφία, τι σημαίνει αγροτιά και τι σημαίνει Κρήτη.

Η Κρήτη μας αξίζει έναν ισχυρό, παραγωγικό και βιώσιμο πρωτογενή τομέα και με, πολλή δουλειά, θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα για τον τόπο μας.

Featured Image