Η κοινότητα της Άρτας βυθίστηκε σε θλίψη μετά την είδηση του απροσδόκητου θανάτου του κοσμήτορα της Γεωπονικής Σχολής Άρτας Αναστάσιου Τσίνα σε ηλικία 58 ετών.

Ο εκλιπών βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στις 7 σήμερα το απόγευμα, προκαλώντας σοκ, καθώς οι οικείοι του από την Κέρκυρα ανησύχησαν όταν δεν έδειξε κανένα σημάδι ζωής για πολλές ώρες.

Ο εκλιπών κοσμήτορας της Γεωπονικής Σχολής αποτελούσε μια από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες της εκπαίδευσης στην περιοχή, με το έργο του να αφήνει εποχή στον τομέα της εκπαίδευσης και της γεωπονίας. Η προσφορά του στην κοινωνία της Άρτας ήταν τεράστια, αφού η επιρροή του διατρέχει την εκπαιδευτική κοινότητα και εκτείνεται σε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν.

Featured Image

Τονίζεται ότι οι λεπτομέρειες περί του θανάτου του παραμένουν ασαφείς και υπό έρευνα, με τις αρχές να προχωρούν σε έρευνες για τον εντοπισμό των αιτιών που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό συμβάν.

Η κοινότητα της Άρτας τιμά τον εκλιπόντα με την αναγνώριση της σπουδαιότητας του έργου του και την αγάπη που του επιδείκνυε κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Πηγή: arta2day.gr

Featured Image