Στο ίδιο έργο θεατές και πάλι οι αγρότες, καταγγέλλουν στο Agronewsbomb, ρωτώντας για μια ακόμα φορά τους υπουργούς αν πρέπει ή όχι να βάλουν ηλιόσπορα…

Δυστυχώς τα υπουργεία αδυνατούν να αφουγκραστούν την αγωνία τόσων χιλιάδων αγροτών, που βλέπουν μία μία τις πόρτες των διεξόδων τους να κλείνουν μην έχοντας τι να καλλιεργήσουν πλέον προκειμένω να εξασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα.

Οι εταιρίες παραγωγής βιοντίζελ αναμένουν τις νέες διατάξεις σχετικά με την κατανομή, διστάζοντας όπως και πέρυσι να κάνουν νέα συμβόλαια με αγρότες για ενεργειακές καλλιέργειες.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Agronewsbomb, μόνο τα ΕΛΠΕ ακολουθούν την νομοθεσία.

Featured Image

Κατανομή έχει να βγει από το 2021, θυμίζουμε, η υποχρεωτική ανάμειξη δεν τηρείται και οι αγροτικοί φορείς (όπως για παράδειγμα ο ΠΑΣΚΕΦ) μάταια ζητούν συνάντηση από τον κ. Σκυλακάκη.

“Θα καταστρέψουμε σαν χώρα ακόμα ένα παραγωγικό κλάδο και χιλιάδες αγρότες”, είναι το ερώτημα στα χείλη τους.

Αυτή την φορά η αντίδραση θα είναι πολύ σφοδρή και δεν θα επιτραπεί καμία καταστροφική πρωτοβουλία εκ μέρους των υπουργείων, ούτε βήμα πίσω δεν θα κάνουν οι αγρότες αλλά και οι ελληνικές μονάδες βιοντίζελ που έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους, λένε οι τελευταίες πληροφορίες μας…

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image