Την επίθεση που δέχτηκαν από τρία άτομα και τον βιασμό που ακολούθησε κατήγγειλε ζευγάρι εργατών γης από το Βιετνάμ στη δυτική Αχαΐα.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι κατήγγειλε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι τη Δευτέρα στις 10 περίπου το βράδυ και ενώ επέστρεφαν πεζοί από τα χωράφια στο σπίτι τους στου Λάππα Δυτικής Αχαΐας τους προσέγγισε άγνωστο αυτοκίνητο.

Από το όχημα κατέβηκαν τρία άτομα αλλοδαποί -σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν- και με την απειλή μαχαιριού τους μετέφεραν σε ερημικό σημείο. Εκεί, αφού τους χτύπησαν, από τον άνδρα πήραν το κινητό τηλέφωνο και 300 ευρώ που είχε επάνω του και από τη γυναίκα το κινητό και 250 ευρώ. Κατόπιν, βίασαν διαδοχικά και οι τρεις δράστες τη γυναίκα. Στη συνέχεια τους εγκατέλειψαν στο σημείο και διέφυγαν.

Featured Image

Τα θύματα μετέβησαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, όπου εξετάστηκαν και την επόμενη ημέρα κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής για τη γυναίκα, ενώ οι αρχές ενεργούν για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Featured Image