Ροδάκινα και νεκταρίνια με σταθερή ποιότητα και χρυσή γεύση όλο το καλοκαίρι.

Τη νέα σειρά ποικιλιών ροδάκινων και νεκταρινιών υπό το brand “Gold” παρουσίασε χθες Τετάρτη σε μια εξαιρετική εκδήλωση στην λαχαναγορά, ο επιτυχημένος συνεταιρισμός από το Βελβεντό Κοζάνης, ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού.

Όπως είχαν την ευκαιρία να εξηγήσουν στο πολυπληθές κοινό που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, τόσο ο πρόεδρος Νίκος Κουτλιάμπας, όσο και τα υπόλοιπα στελέχη του υγιούς αυτού συνεταιρισμού “βασικός στόχος των νέων αυτών σειρών είναι η σταθερή ποιότητα και η υπέροχη γεύση για όλο το διάστημα του καλοκαιριού”.

Η ανακοίνωση του συνεταιρισμού για την εκδήλωση

Εντυπωσιακή Πρεμιέρα για τη νέα προϊοντική σειρά Velvita Gold της Velvita!

Featured Image

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, 3 Ιουλίου 2024, η επίσημη παρουσίαση της νέας Velvita Gold στο Delicatessen «Τα Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς» στη Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών. Η εκδήλωση αποτέλεσε σημείο συνάντησης για θεσμικούς φορείς, συνεργάτες και ειδικούς από τα μέσα ενημέρωσης του F&B.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι την νέα σειρά ροδάκινων και νεκταρινιών Velvita Gold, η οποία ξεχωρίζει για την εξαιρετική της ποιότητα και την αξεπέραστη γλυκιά γεύση. Τα ροδάκινα και νεκταρίνια Velvita Gold, καλλιεργημένα με τις πιο σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους, υπόσχονται να προσφέρουν στον καταναλωτή μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από ειδικούς στον τομέα της γεωργίας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της νέας σειράς και την ιστορία της εταιρείας Velvita. Οι καλεσμένοι γεύτηκαν για πρώτη φορά την ιδιαίτερα γλυκιά γεύση της νέας σειράς, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού όπου τα ροδάκινα αποτελούσαν το κύριο συστατικό στα περισσότερα πιάτα.

Μετά την ανακοίνωση, η βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική που κράτησε ως το τέλος, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Με την παρουσίαση της σειράς Velvita Gold, η Velvita κάνει ένα ακόμη βήμα προς την ανάδειξη των καλύτερων ελληνικών προϊόντων. Η εταιρεία είναι ενθουσιασμένη για το μέλλον και τις νέες γεύσεις που θα φέρει στους καταναλωτές της και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη του κοινού.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image