Συνεχίζεται μέχρι τις 23 Αυγούστου 2024 η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στο Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με τίτλο: «Καλλιέργειες υπό Κάλυψη- Υδροπονία» (ΚΥΚ).

Στόχος του Καινοτόμου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ΚΥΚ είναι η εξειδίκευση επιστημόνων στις ανάγκες της διαρκώς εξελισσόμενης αγοράς εργασίας των Καλλιεργειών υπό Κάλυψη.

Το ΠΜΣ αποσκοπεί στη θεωρητική και πρακτική επιστημονική κατάρτιση και ειδίκευση επιστημόνων σε θέματα που αφορούν τις τεχνολογίες και τεχνικές καλλιέργειας σε προστατευόμενο περιβάλλον (θερμοκήπια και διχτυοκήπια), με ιδιαίτερη έμφαση στην υδροπονία.

Η διάρκεια του Δ.Π.Μ.Σ. είναι 4 ακαδημαϊκά εξάμηνα (120 ECTS), με υποχρεωτική Πρακτική Άσκηση.

Οι απόφοιτοι του ΚΥΚ μπορεί να συνεχίσουν τη θεωρητική και εμπειρική επιστημονική έρευνα για απόκτηση διδακτορικού διπλώματος ή να εργασθούν ως στελέχη θερμοκηπιακών μονάδων, ως σύμβουλοι γεωργικών επιχειρήσεων, ως ιδιώτες επιχειρηματίες και ως μελετητές και παραγωγοί. Γίνονται δεκτοί: Πτυχιούχοι Γεωπονικών, Περιβαλλοντικών, Πολυτεχνικών και Φυσικών Επιστημών.

Featured Image

Πληροφορίες:

https://www.eap.gr/education/postgraduate/biannual/crops-under-coverhydroponics/

Τμήμα Μητρώου Φοιτητών, Τηλ.: 2610 367312, E-mail: kyk@eap.gr

Υποβολή αίτησης:

https://dev.eap.gr/student-candidate/public#/form_student_2024a_program/73

Featured Image