Οι αγρότες βομβαρδίζονται τις τελευταίες ημέρες με κάθε είδους πληροφορίες από τον Οργανισμό Πληρωμών και Παρέμβασης για τη Γεωργία της Ρουμανίας.

Το τελευταίο μήνυμα της APIA απευθύνεται στους κτηνοτρόφους.

«Ο Γενικός Διευθυντής της APIA, Cornel TURCESCU, ενημερώνει τους δυνητικούς δικαιούχους ότι, μέχρι τις 24 Μαρτίου 2024 συμπεριλαμβανομένου, Αιτήσεις Πληρωμής για παρέμβαση DR-06 – Ευζωία των ζώων:
– Πακέτο α) – Πληρωμές υπέρ της ευημερίας των χοίρων.
– Πακέτο β) – Πληρωμές υπέρ της ευημερίας των πτηνών, από το Στρατηγικό Σχέδιο PAC 2023-2027», αναφέρει μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα του Φορέα στο Facebook.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της APIA, η υποστήριξη για την καλή διαβίωση των ζώων αντιπροσωπεύει μια αντισταθμιστική πληρωμή για την απώλεια εισοδήματος και το πρόσθετο κόστος που επιβαρύνουν τους γεωργούς και λαμβάνει τη μορφή σταθερής ετήσιας πληρωμής ανά μονάδα ζωικού κεφαλαίου (ΜΜΖ).

Featured Image

Η συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, από τον δικαιούχο, με πρόσβαση στην ιστοσελίδα www.apia.org.ro – ενότητα DR 06 – Καλή μεταχείριση των ζώων, σύμφωνα με την ήδη γνωστή διαδικασία.

«Οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της APIA και οι απαραίτητες πληροφορίες για τη χορήγηση πληρωμών περιέχονται στους Οδηγούς Αιτητών, οι οποίοι μαζί με τις αιτήσεις πληρωμής για τα δύο πακέτα διατίθενται στον σύνδεσμο: https://apia.org .ro /…/inte…/bunastarea-animalelor-dr-06/ », διευκρινίζεται στο μήνυμα που απευθύνεται στους κτηνοτρόφους.

Πηγή: agro-tv.ro

Featured Image