Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του Agronewsbomb για τις επικείμενες πληρωμές.

Χάθηκε τελικά η 30η Ιουνίου που είχαν θέσει ως χρονικό όριο πληρωμής, μιας ακόμα δόσης αποζημιώσεων σε Θεσσαλία και Έβρο για τις ζημιές από πλημμύρες, Daniel, Elias κ.λπ.

Σήμερα το πρωί, όπως είχαμε γράψει, ο ΥπΑΑΤ Κώστας Τσιάρας μετέβη στον ΕΛΓΑ, από όπου δήλωσε πως το προσεχές χρονικό διάστημα θα πληρωθούν αποζημιώσεις Daniel, ενώ θα ακολουθήσει η εξόφληση αποζημιώσεων για ζημιές που έγιναν το 2023 και οφείλονται σε άλλα αίτια, όπως χαλάζι κ.λπ. Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα γίνει ακόμα μια αποπληρωμή για ζημιές από Daniel.

Featured Image

Νεότερες τώρα πληροφορίες του Agronewsbomb, αναφέρουν ότι μια ημέρα που παίζει για πληρωμή είναι η ερχόμενη Τετάρτη με Πέμπτη, ωστόσο, όπως διαρρέουν από το ΥπΑΑΤ αυτό θα γίνει μόνο σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποιο… απρόοπτο.

Όσον αφορά τις τιμές της αποζημίωσης και ειδικά για το βαμβάκι, αυτή θα φθάσει τώρα, λένε πληροφορίες, με 100% ασφάλιστρα γύρω στα 200 με 205 ευρώ το στρέμμα για ζημιά 100%, ενώ με την πρόσθετη ασφάλιση του 20%, η αποζημίωση μπορεί να ανέλθει και στα 215 ευρώ το στρέμμα.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image