Σύμφωνα με τους αγρότες, η αντικατάσταση των κατεστραμμένων σωλήνων άρδευσης όχι μόνο απαιτεί χρόνο, αλλά επιβάλλει και οικονομική επιβάρυνση.

Υπό αυτό το πρίσμα, οι αγρότες ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα για την απομάκρυνση των κατεστραμμένων σωλήνων.

Το καμπανάκι του κινδύνου κρούουν οι αγρότες της Θεσσαλίας καθώς βλέπουν χιλιάδες λάστιχα άρδευσης να καταστρέφονται στα χωράφια τους. Η παρουσία τους στα χωράφια αποτελεί εμπόδιο στην καλλιέργεια και οικολογική βόμβα.

Featured Image

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι αγρότες θεωρούν αδύνατο να φυτέψουν ακόμα και όταν οι καιρικές συνθήκες τους το επιτρέπουν. Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο περαιτέρω περιβαλλοντικών επιπτώσεων, οι αγρότες της Φαρκαδόνας, μέσω του τοπικού τους δήμου, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ενημερώσουν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Αναμένουν με αγωνία απαντήσεις σχετικά με τη συγκομιδή και την απόρριψη αυτών των κατεστραμμένων σωλήνων.

Σύμφωνα με τους αγρότες, η αντικατάσταση των κατεστραμμένων σωλήνων άρδευσης όχι μόνο απαιτεί χρόνο, αλλά επιβάλλει και οικονομική επιβάρυνση. Υπό αυτό το πρίσμα, οι αγρότες ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη συγκομιδή των κατεστραμμένων σωλήνων, αποφεύγοντας έτσι πιθανές συνέπειες τόσο για τους ίδιους όσο και για το περιβάλλον, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr.

Featured Image