Παραμένουν στο μπλόκο του Ε-65, οι αγρότες από την Καρδίτσα, οι οποίοι το απόγευμα της Δευτέρας (26/2) θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία με τη συμμετοχή και τρακτέρ.

Τη Δευτέρα, ημέρα της Συνόδου Κορυφής των υπουργών Γεωργίας της Ε. Ε. για τη νέα ΚΑΠ, θα πραγματοποιήσουν, στις 6.30 το απόγευμα, συλλαλητήριο με τρακτέρ στην πόλη της Καρδίτσας. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν και οι αγρότες από τα Τρίκαλα, έγινε αναφορά και στο ιστορικό, όπως το χαρακτήρισαν, συλλαλητήριο στην Αθήνα, ενώ η συνάντηση των Θεσσαλών αγροτών με τον πρωθυπουργό, προσδιορίζεται, όπως ανέφεραν, για μετά τις 10 Μαρτίου.

Συμπληρώνοντας πλέον έναν μήνα στο δρόμο, οι αγρότες αποφάσισαν προς το παρόν την παραμονή τους στο μπλόκο ύστερα από μαζική συνέλευση που πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα.

H συνέλευση έγινε στον απόηχο του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα και μετά την θερμή αγωνιστική υποδοχή που επιφύλαξαν οι αγρότες αργά το βράδυ της Τετάρτης στους 20 συναδέλφους που επέστρεψαν με τα τρακτέρ από την Αθήνα.

Featured Image

Η εισήγηση στη συνέλευση ήταν η παραμονή στο μπλόκο με δεδομένο και το γεγονός πως στην αρχή της εβδομάδας συνεδριάζουν οι υπουργοί Γεωργίας στην Ευρώπη.

Σε ότι αφορά τη συνάντηση αντιπροσωπείας των θεσσαλικών μπλόκων με τον Πρωθυπουργό, ο προγραμματισμός ανετράπη και για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει τελικά περίπου στις 10 Μαρτίου. Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα κρίσιμα προβλήματα της Θεσσαλίας μετά τις καταστροφές από τον «Ντάνιελ».

Πηγή: thessaliatv.gr

Featured Image