Στην απόφαση να κατέβουν στην Αθήνα φαίνεται πως καταλήγουν οι αγρότες που πραγματοποιούν πανελλαδική συνδιάσκεψη στη Νίκαια Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι από όλη τη χώρα κατέθεσαν προτάσεις για συμβολικά μπλόκα στις εθνικές οδούς των περιοχών τους και κάθοδο μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα, με ορισμένα τρακτέρ, αλλά κυρίως με λεωφορεία και ΙΧ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι οι αγρότες δεν έχουν καταλήξει εάν θα ζητήσουν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με γενικότερη ατζέντα ή εάν θα αναμένουν εάν ο πρωθυπουργός έχει να τους απαντήσει κάτι συγκεκριμένο στην επιστολή που επιδόθηκε στην Agrotica.

Featured Image

Τα τρακτέρ στο Σύνταγμα και συνάντηση με Μητσοτάκη εν όψει

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για συνάντηση σε διάλογο, με δημοσιογράφους χθες το βράδυ μετά την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα “Ευρωπαϊκή Ενοποίηση”, σύμφωνα με το news247.gr.

“Καθίστε πρώτα να πάρουν αποφάσεις οι αγρότες”, είπε ο πρωθυπουργός και στις επίμονες ερωτήσεις για το ενδεχόμενο συνάντησης απάντησε: “Δεν αποκλείουμε τίποτα”.

Featured Image