Στα ύψη παραμένουν οι τιμές του παγωτού στην αγορά με τους καταναλωτές να αναγκάζονται να το χρυσοπληρώνουν.
Τα ζαχαροπλαστεία, οι φούρνοι κ.λπ. αύξησαν τις τιμές πριν δυο χρόνια περίπου με πρόσχημα την αύξηση στο κόστος πρώτων υλών, ενέργειας κ.λπ., αλλά “ξέχασαν” να κατεβάσουν τις τιμές, όταν οι επιβαρύνσεις έπεσαν.
Κι όπως λέει και ένας αγανακτισμένος αιγοπροβατοτρόφος από την Κρήτη μιλώντας στο Agronewsbomb: “εδώ μας παίρνουν το γάλα τσάμπα σε σχέση με την πάνω Ελλάδα, αλλά τα γαλακτοκομικά προϊόντα παραμένουν στο… Θεό”.
Newsroom Agronewsbomb