Καταγγελίες για τα οικολογικά σχήματα και ΚΥΔ.

“Καλημέρα,

Μετά από 8 χρόνια που ασχολούμαι με το ΟΣΔΕ έχω φτάσει πλέον σε αγανάκτηση. Οι πληρωμές της Μ. εβδομάδας καθώς και οι πληρωμές της προηγούμενης εβδομάδας ήταν η χειρότερη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια.

Από τον Αύγουστο του 2023 είχαμε ζητήσει επεξηγήσεις εγγράφως, πάνω στην εγκύκλιο των οικολογικών σχημάτων και ακόμα δεν έχουν απαντηθεί.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι οι έλεγχοι, τα ενσυνείδητα ΚΥΔ πέρασαν οικολογικά με βάση την εγκύκλιο, έβαλαν την εφαρμογή στους παραγωγούς και ανέβασαν τα παραστατικά που απαιτούνταν για πληρωμή.

Featured Image

Μεγάλο λάθος και σπατάλη πόρων! ΚΥΔ απλά επέλεξε όλα τα οικολογικά χωρίς καμία ενημέρωση στους παραγωγούς χωρίς ανάρτηση παραστατικών (στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν) και οι παραγωγοί πληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Φυσικά σήμερα τους ζητάει να πληρώσουν σε αυτόν προμήθεια τα μισά χρήματα.

Απάντηση από αρμόδιους: “Αν γίνει κάποτε έλεγχος θα το βρούμε”.

Πότε θα γίνει κύριοι ο έλεγχος; Ένα κουμπί πατάς και βλέπεις ότι δεν υπάρχει τίποτα στην εφαρμογή της FAST και δεν υπάρχει κανένα τιμολόγιο επισυναπτόμενο.

Πόσες καταγγελίες χρειάζεται να σας κάνουν;”

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image