Ο David Beckham, ο θρύλος του ποδοσφαίρου ζει μαζί με τη σύζυγό του, Victoria και τα τέσσερα παιδιά τους σε ένα ονειρεμένο σπίτι.

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις να τους αναγκάζουν να λείπουν πολλές ώρες από αυτό αλλά το έχουν φτιάξει με τέτοιο τρόπο ώστε να χαίρονται την καθημερινότητά τους. Όταν δεν έχουν φορτωμένο πρόγραμμα και υποχρεώσεις στο Λονδίνο, απολαμβάνουν την ομορφιά της αγγλικής εξοχής στο Crade.

Μετά την καταστροφή που είδαν να συμβαίνει στον κήπο τους από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή στην οποία ζουν, απέκτησαν έναν λόγο να γιορτάσουν.

Ο David Beckham μοιράστηκε με την οικογένειά του αλλά και με τη διαδικτυακή του οικογένεια στο Instagram το γεγονός ότι βρήκε τα πρώτα αυγά από τις κότες τους κι ενώ παλιότερα έχει ασχοληθεί και με τη μελισσοκομία.

Η χαρά του David Beckham για τα πρώτα σπιτικά αυγά

“Το πρώτο μας αυγό παιδιά” έγραψε ο πρώην αστέρας των γηπέδων γεμάτος από συγκίνηση. Έκανε μάλιστα mention εκτός από τη Victoria τον Brooklyn, τον Romeo και  Cruz και πρόσθεσε με hashtag την Harper Seven που δεν έχει ακόμα (επίσημο) λογαριασμό στο Instagram.

Featured Image

Ο μεγάλος τους γιος, Brooklyn δεν ζει πια στο ίδιο σπίτι μετά τον γάμο του με την Nicola Peltz αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να μοιράζονται τις σημαντικές οικογενειακές στιγμές.

Το υπέροχο σπίτι των 12 εκατομμυρίων

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε πτυχές από την οικογενειακή τους ζωή στην αγροικία ων 12 εκατομμυρίων λιρών. Το σπίτι διαθέτει τρομερές ανέσεις στις οποίες περιλαμβάνονται γήπεδο του ποδοσφαίρου όπου εξασκούνται ο David και ο Romeo, πισίνα για βουτιές, μία εσθονικού στιλ σάουνα και μία σκηνή με έμπνευση από σαφάρι για τις μαγειρικές τους περιπέτειες στην ύπαιθρο.

Ο David και η Victoria έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στην μεταμόρφωση του κήπου τους ώστε να έχουν όμορφη θέα με λουλούδια όλο τον χρόνο.

Όταν όμως βρίσκονται στην πρωτεύουσα μένουν στην κατοικία των 31 εκατομμυρίων λιρών στο Δυτικό Λονδίνο.

Πηγή: alphanews

Featured Image