Κείμενο – παρέμβαση από τον Στέφανο Νταούκα.

Μεταξύ των άλλων ο ίδιος αναφέρει: “Κλαίνε τα στέκια τους γιατί θα μείνουν χωρίς δουλειά. Το έντονο ενδιαφέρον των αφεντικών της κονσέρβας εστιάζεται μόνο στην επερχόμενη μείωση της ποσότητας και πολύ πιθανόν της εξαφάνισης πλέον της πρώτης ύλης. Για την τιμή της φετινής παραγωγής τσιμουδιά. Μόνο διαδόσεις. Αποθέματα περσινά, στασιμότητα στην αγορά, πόλεμοι, κρίση καταναλωτών κτλ…

Κλαίει η ΕΚΕ γιατί θα χαθεί το ροδάκινο. Πληρώστε την αναδιάρθρωση μετά το ξήλωμα που θα πέσει φέτος από τα τεράστια κέρδη σας! Το κράτος θα αποζημιώσει μόνο για την καταστροφή και την έξοδο των παραγωγών από την ασύμφορη καλλιέργεια. Η κατάρα της ασθένειας θα γίνει ευλογία για χιλιάδες ροδακινοπαραγωγούς.

Featured Image

Θα σταματήσει η οικονομική αιμορραγία και μέσα από την ανάγκη θα γίνουν νέες επιλογές εισοδήματος με άλλα προϊόντα. Τα κορόιδα τέλος! Φτάνει πια! Τα στέκια να αλλάξουν “δουλειά”. Το άλλοθι με την εποχιακή εργασία που προσφέρεται για 4-5.000 χιλιάδες εργάτες περίπου για 2-3 μήνες τον χρόνο υπερκαλύπτεται με ατελείωτα προνόμια από την πολιτεία.

Με πολύ σεβασμό στον κόπο και στην αγωνία χιλιάδων παραγωγών Ημαθίας, Πέλλας, Λάρισας, Αμυνταίου”.

Featured Image