Ένα ιδιότυπο “μπλόκο” στην επίσημη εκδήλωση εορτασμού της επετείου εξέγερσης των Κολίγων του Κιλελέρ που συνδιοργανώνουν ο δήμος Κιλελέρ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας και παρίσταται και εκπρόσωπος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αποφάσισαν να στήσουν οι πλημμυροπαθείς αγρότες της Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση που η επίσημη Πολιτεία διοργανώνει κάθε χρόνο, πραγματοποιείται την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου, φέτος θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου. Οι αγρότες, όπως και φέτος έτσι και τα προηγούμενα χρόνια γιορτάζουν νωρίτερα την επέτειο εξέγερσης του Κιλελέρ, στο μνημείο του Κολίγα.

Ωστόσο, φέτος, η απόφαση που έλαβαν στο πλαίσιο σχετικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στον Πλατύκαμπο κάνει λόγο για “μπλοκάρισμα” της σχετικής εκδήλωσης από τους αγρότες με τα τρατκέρ τους.

Featured Image

“Την εκδήλωση θα την πραγματοποιήσουμε εμείς. Συνεχίζουμε μέχρι να πάρουμε συγκεκριμένες απαντήσεις από την κυβέρνηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε” δήλωσε στην ΕΡΤ Λάρισας, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας κ. Ρ. Μαρούδας.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες τίμησαν την 114η επέτειο του Κιλελέρ με τα τρακτέρ τους στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης στις 10 Μαρτίου.

Πηγή: ertnews.gr

Featured Image