«Η κλιματική αλλαγή απαιτεί διαρκή ενίσχυση του κρατικού μηχανισμού και αυτό έχει θέσει ως προτεραιότητα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Η επαρκής άρδευση και ο εμπλουτισμός του υδροφόρου ορίζοντα αποτελούν τα μεγάλα στοιχήματα του προσεχούς διαστήματος για την κυβέρνηση, τονίζει σε συνέντευξή του στη Realnews, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας και επισημαίνει ότι πλέον προτεραιοποιούνται τα έργα που αφορούν τα κλειστά δίκτυα άρδευσης. Εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία της πανώλης στα μικρά μηρυκαστικά και διαβεβαιώνει πως οι πληγέντες θα αποζημιωθούν το συντομότερο δυνατόν.

Ποιες είναι οι κυβερνητικές προτεραιότητες στο αμέσως προσεχές διάστημα;

Featured Image

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει ξεκάθαρα τις προτεραιότητες του, ώστε η κυβέρνηση να λειτουργήσει πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και πιο στοχευμένα. Όλα όσα έχει εκπέμψει ως μηνύματα το τελευταίο διάστημα ο πρωθυπουργός θα πάρουν τη μορφή συγκεκριμένων εξαγγελίες στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης με βασικό άξονα της κυβερνητικής πολιτικής τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image