Με βάση τις αποφάσεις της πανελλαδικής σύσκεψης των μπλόκων στη Νίκαια Λάρισας, αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον νομό Καρδίτσας και Φαρσάλων ανέβηκαν στις 5 το απόγευμα πεζοί, με τη συμβολική συμμετοχή ενός τρακτέρ και ενός αγροτικού αυτοκινήτου, στον αυτοκινητόδρομο Ε-65 τον οποίον απέκλεισαν.

Οι αγροκτηνοτροφοι είναι ανοιχτοί στον διάλογο αρκεί, όπως λένε, να είναι ουσιαστικός και επί των αιτημάτων τους τα οποία στάλθηκαν στον πρωθυπουργό.

Εν αναμονή της απάντησης από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, και με το βλέμμα στην Αθήνα για συλλαλητήριο με τρακτέρ εάν δεν έχουν απάντηση από την κυβέρνηση, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και με άλλες μορφές. Την Παρασκευή, στις 6.30 διοργανώνουν μεγάλο συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας.

Featured Image

Αύριο αναμένουν εμπόρους, επαγγελματοβιοτέχνες και άλλους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι με αυτοκινητοπομπή θα μεταβούν στο μπλόκο και θα συμμετέχουν στον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου. Να σημειωθεί ότι αύριο στις 8.30μ.μ στο μπλόκο θα βρεθεί ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσουμπας.

Πηγή: thessaliatv.gr