Τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία της Αγιάς στη Λάρισα κατεβάζουν την Κυριακή των ευρωεκλογών οι παραγωγοί της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους, καθώς παρά τις επαναλαμβανόμενες δεσμεύσεις της κυβέρνησης μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει καμία αποζημίωση για τις καταστροφικές πλημμύρες στον τόπο τους.

Οι παραγωγοί, καλούν σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες για να «μαυριστούν» η κυβέρνηση και η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ.

Η συγκέντρωση αποφασίστηκε από τους Αγροτικούς Συλλόγους και Συνεταιρισμούς της επαρχίας Αγιάς μετά από την άκαρπη τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταμενίτη.

Featured Image

Αναλυτικά η ανακοίνωση των αγροτών

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί της επαρχίας Αγιάς, ύστερα από την αρνητική εξέλιξη της τηλεφωνικής επικοινωνίας του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Διονύση Σταμενίτη με τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της απόφασης της γενικής μας συνέλευσης και καλούμε όλους τους συναδέλφους μας την Κυριακή 9 Ιούνη, ημέρα ευρωεκλογών, στις 10:00 το πρωί, με τα τρακτέρ σε συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία της Αγιάς παρατάσσοντας τα μηχανήματα δεξιά και αριστερά χωρίς να εμποδίζουμε την κίνηση και χωρίς να παρακωλύουμε την εκλογική διαδικασία.

Καλούμε τον λαό της περιοχής να καταδικάσει με την ψήφο του την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τα κόμματα που ψήφισαν την Κοινή Αγροτική Πολιτική που μας ξεκληρίζει. Ενωμένοι θα νικήσουμε!

Featured Image