Οι τσακωμοί για έναν αγροτικό δρόμο στον Κάτω Αλισσό, στην Αχαΐα, έφεραν τα χειρότερα, αφού χρησιμοποιήθηκε έως και σιδερολοστός.

Δύο αδέλφια κάθισαν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πύργου, όπου και αναβίωσαν -εν μέρει- οι αιματηρές εχθροπραξίες γιατί η δίκη διεκόπη για τις 24 Μαΐου.

Τα δύο αδέλφια έχουν μακρά προϊστορία τσακωμών με συγχωριανό τους για τη χρήση ενός αγροτικού δρόμου που χωρίζει τα χωράφια τους.

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος, διότι με έναν σιδερολοστό τον Αύγουστο του 2019 «άνοιξαν» το κεφάλι συγχωριανού τους.

Featured Image

Το εν λόγω αιματηρό επεισόδιο δεν είναι το μοναδικό, αφού και το θύμα είχε επιτεθεί στα δύο αδέλφια με το αγροτικό του αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, έκανε όπισθεν και τους παρέσυρε με κίνδυνο να πέσουν σε παρακείμενο ποτάμι. Γι’ αυτή του την πράξη ο δράστης καταδικάσθηκε σε φυλάκιση 6 μηνών.

Η ατμόσφαιρα στο ΜΟΔ Πύργου ήταν τεταμένη, ακόμη και εντός της αίθουσας του δικαστηρίου και χρειάσθηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να μην παρατηρηθεί και τρίτος γύρος «εχθροπραξιών».

Πηγή: pelop.gr

Featured Image