Πρωταγωνιστής και στις τιμές το Ηλειακό ελαιόλαδο.

Το Ηλειακό Ελαιόλαδο μπαίνει πλέον δυνατά στο χάρτη με τα υψηλής ποιότητας Ελαιόλαδα, όχι μόνο Πανελλαδικά, αλλά και στην ευρύτερη λεκάνη της Μεσογείου.

Το Ελαιοτριβείο Παπαδόπουλος ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα τα 9,25€/kg ως τιμές αγοράς εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου από τους παραγωγούς της Ηλείας.

Το 9,25€ αποτελεί την υψηλότερη τιμή που έχει δοθεί ποτέ για Ελληνικό Ελαιόλαδο και αφορά αγουρέλαια με αυστηρά υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Το Ελαιοτριβείο Παπαδόπουλος έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, με πάνω από 400 διεθνείς βραβεύσεις τα τελευταία χρόνια κατάφερε σε συνεργασία με τους ελαιοπαραγωγούς της Ηλείας να αναδείξει το Ηλειακό ελαιόλαδο σε ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα της Μεσογείου και να επιτύχει αυτή την ιστορική τιμή.

Featured Image

Σε σχετική ερώτησή μας ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος ανέφερε τα εξής: «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και να εξελίσσουμε την παροχή ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας και να δίνουμε επιλογές τόσο στους παραγωγούς όσο και στους καταναλωτές πάντα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

«Γιατί η ποιότητα δεν είναι απλά ένας μύθος»

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ. Γραμματεία : 26210-44588
Διεύθυνση : 4ο χλμ. Εθνικής Οδού Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας

Featured Image