Καίγοντας σανό και λάστιχα αποχωρούν με θεαματικό τρόπο από την κεντρική πλατεία τα τρακτέρ των αγροτών της Λάρισας και επιστρέφουν πλέον στα χωριά τους χωρίς όμως όπως ανέφεραν και σε σχετική ανακοίνωση της πανελλαδικής των μπλόκων και του μπλόκου Πλατυκάμπου να υποστείλουν τη σημαία του αγώνα.

Η κεντρική πλατεία και το κέντρο της πόλης ντουμάνιασε από μαύρους καπνούς μέσα σε λίγη ώρα ενώ τα τρακτέρ αναχωρούσαν με σειρήνες σημαίνοντας τη λήξη αυτής της φάσης των κινητοποιήσεων με τα μπλόκα, η οποία κράτησε πάνω από 4 εβδομάδες.

Οι αγρότες με τα τρακτέρ πριν την τελική αποχώρηση θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα της Πειραιώς στη Φιλιππούπολη, για το γεγονός ότι βάζει λουκέτο, ενώ εξυπηρετεί χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους από τις δυτικές συνοικίες της Λάρισας και τα χωριά μιας μεγάλης περιοχής του νομού.

Featured Image

Οι αγρότες μέχρι την Κυριακή 10 Μαρτίου οπότε δίνουν ραντεβού για δυναμικό παρόν στο Κιλελέρ στην 104η επέτειο του ξεσηκωμού των κολίγων, α συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με άλλη μορφή, όπως κατάληψη εφορίας, ΕΛΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ κ.λπ. στη Λάρισα.

Πηγή: thessaliatv.gr

Featured Image