Όπως έγραψε από χθες αργά το βράδυ το Agronewsbomb, έχουν κλείσει και στην Κρήτη, μετά τη Λακωνία, μεγάλες συμφωνίες για τα αγουρέλαια.

Η εταιρεία Αλμπαντάκης με έδρα στο Μαλεβίζι ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα 14/10 την παραλαβή στο κεντρικό ελαιοτριβείο στα Καλέσσα και μάλιστα στην εκκίνηση οι τιμές που δίνει στους παραγωγούς σπάνε κάθε ρεκόρ: 9 ευρώ στο αγουρέλαιο κι η κάρτα – το εκθλιπτικό δικαίωμα – στο 10%!

Όπως αναφέρουν από το ελαιοτριβείο Αλμπαντάκης μιλώντας στο Agronewsbomb: “η συγκεκριμένη τιμή ισχύει από την ερχόμενη Δευτέρα και θα αφορά έξτρα παρθένα αγουρέλαια, δηλαδή με οξύτητα έως 0,7”.

Το ρεπορτάζ από Κρητικά ΜΜΕ μάλιστα, θέλει την εταιρεία να έχει έρθει σε συμφωνία με μεγάλη επιχείρηση για εξαγωγή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα ελαιοτριβεία Αλμπαντάκης:

Featured Image

«Όλα έτοιμα για την έναρξη της νέας ελαιοκομικής περιόδου στα ελαιοτριβεία Αλμπαντάκης. Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνουμε τους παραγωγούς της Κρήτης πως η εταιρεία μας ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα 14/10 την παραλαβή στο κεντρικό ελαιοτριβείο μας στα Καλέσσα του δήμου Μαλεβιζίου. Στην εκκίνηση της νέας περιόδου, η τιμή για τους παραγωγούς ορίζεται από τα ελαιοτριβεία Αλμπαντάκης στα 9€ το κιλό στο αγουρέλαιο ενώ το εκθλιπτικό δικαίωμα στο 10%.

Οι παραγωγοί της Κρήτης, μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα ελαιοτριβεία Αλμπαντάκης καλώντας στο 2810 821475.

Τα ελαιοτριβεία Αλμπαντάκης συνεχίζουν να υπηρετούν με συνέπεια τον πρωτογενή τομέα και τους παραγωγούς της Κρήτης. Με αυτό ως οδηγό, η εταιρεία μας εξακολουθεί να προχωρά σε συμφωνίες με μεγάλες επιχειρήσεις του εξωτερικού φέρνοντας τον πράσινο χρυσό της Κρήτης πιο κοντά σε κάθε καταναλωτή σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Καλή και παραγωγική σεζόν σε όλους».

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image