Σε κινητοποιήσεις οι αγροκτηνοτρόφοι σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6994381029 (ΣΩΤΗΡΑΣ) ΚΑΙ 6983712502 (ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας ως εξής:

Δευτέρα 19/2 στις 12.00 το μεσημέρι συγκεντρώνουμε τρακτέρ, αυτοκίνητα και αγροτικά μηχανήματα στον “κόμβο του Μαρίνου” στο Αργοστόλι και πορευόμαστε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Τρίτη 20/2 στις 10.00 το πρωί συγκεντρώνουμε τρακτέρ, αυτοκίνητα και αγροτικά μηχανήματα στα λιμάνια του Αργοστολιού και του Ληξουριού, στους κάβους του φέρι μποτ.

Featured Image

Συμμετέχουμε στην Απεργία που έχει κηρύξει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης στις 28 Φλεβάρη, στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Αργοστολίου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους αγρότες και όλο τον λαό της Κεφαλονιάς, όλους τους βιοπαλαιστές ανεξαρτήτως κλάδου, να στηρίξει μαζικά τη δραστηριότητά μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα γιατί τα βασικά μας αιτήματά μας δεν έχουν ικανοποιηθεί.

Υπάρχει δυνατότητα μέσα από τη συνέχιση και την κλιμάκωση των αγώνων μας να έχουμε λύσεις και να αποσπάσουμε κατακτήσεις.

Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, μαζί στο χωράφι και στο ράφι. Να γυρίσουμε μπούμερανγκ την προσπάθεια της κυβέρνησης να ενεργοποιήσει τον “κοινωνικό αυτοματισμό”.

Αν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, είναι κέρδος και του κόσμου σε όλη τη χώρα, για φτηνά και ποιοτικά προϊόντα, για είδη λαϊκής διατροφής που θα μπορούν να έχουν όλοι στο τραπέζι τους.

15/2/2024

Featured Image