Όπως καταγγέλλουν υπεύθυνοι πυλών ΟΣΔΕ, βλέπουν εδώ και λίγη ώρα στις οθόνες τους, στο site που αντιστοιχεί στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2024, ένα σφάλμα.

Σύμφωνα με τους ίδιους, “το συγκεκριμένο σφάλμα προκύπτει όταν το πιστοποιητικό ταυτότητας ενός ιστοτόπου έχει λήξει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ασφαλής μετάδοση δεδομένων μεταξύ του προγράμματος περιήγησής και του διακομιστή του ιστότοπου”.

Στις συνήθεις αιτίες ένδειξης του εν λόγω σφάλματος, όπως μας εξηγούν ειδικοί, περιλαμβάνονται οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων που ξεχνούν να ανανεώσουν τα πιστοποιητικά, οι εσφαλμένες ρυθμίσεις ώρας του συστήματος και τα ζητήματα προσωρινής αποθήκευσης του προγράμματος περιήγησης.

Featured Image

Οι διορθώσεις περιλαμβάνουν ανανέωση της σελίδας, εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης/cookie του προγράμματος περιήγησης, την προσαρμογή της ώρας του συστήματος και την επικοινωνία με τους κατόχους ιστότοπων.

Οι ιδιοκτήτες ιστότοπων πρέπει να ελέγχουν και να ενημερώνουν τακτικά για πιστοποιητικά που έχουν λήξει για να διατηρήσουν μια ασφαλή εμπειρία περιήγησης για τους χρήστες.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους των πυλών, όλα αυτά συμβαίνουν την πιο κρίσιμη ώρα για τις δηλώσεις και λίγες ημέρες πριν τις πληρωμές.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image