You are currently viewing Καπετάνος με αγρότες στον Αετόλοφο για ΟΠΕΚΕΠΕ, αρωγή

Καπετάνος με αγρότες στον Αετόλοφο για ΟΠΕΚΕΠΕ, αρωγή

Επίσκεψη Καπετάνου στον Αετόλοφο Αγιάς– «Ανάγκη άμεσης διαφάνειας και ελέγχου στον πρωτογενή τομέα, που η πλειοψηφία των ανθρώπων του, μοχθούν καθημερινά».

Τον Αετόλοφο του Δήμου Αγιάς επισκέφθηκε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Καπετάνος, όπου συναντήθηκε με κατοίκους και αγρότες της περιοχής, συζητώντας από κοντά τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.

Κεντρικό θέμα των συζητήσεων αποτέλεσαν οι πληρωμές της Αρωγής, καθώς και οι πρόσφατες εξελίξεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ, που έχουν δημιουργήσει καθυστερήσεις και αβεβαιότητα στις πληρωμές των παραγωγών.

Ο κ. Καπετάνος άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις και τις ανησυχίες των αγροτών, τονίζοντας πως όποιος καταχράστηκε χρήματα πρέπει να τα επιστρέψει και να έχει τις νόμιμες συνέπειες.

Κατά την επίσκεψή του, ο Λαρισαίος βουλευτής βρέθηκε και στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, του χωριού, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη μελέτες για να πραγματοποιηθούν σημαντικές εργασίες ανακαίνισης.

Εξήρε την προσπάθεια της τοπικής κοινότητας να διατηρεί ζωντανή την πολιτιστική και θρησκευτική της κληρονομιά, ενισχύοντας τους δεσμούς με την ιστορία και την ταυτότητά της.

«Ο Αετόλοφος είναι μια ζωντανή γωνιά της ελληνικής υπαίθρου, με ανθρώπους που κρατούν όρθια τα χωριά μας. Η παρουσία μας εδώ δεν είναι τυπική – είναι ουσιαστική, γιατί πιστεύουμε σε μια πολιτική κοντά στον πολίτη, δίπλα στις πραγματικές ανάγκες του τόπου και των Ελλήνων αγροτών. Ένα είναι βέβαιο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών μας είναι έντιμοι άνθρωποι που μοχθούν και δεν έχουν καμία σχέση με τις διαχρονικές οικονομικές ατασθαλίες του πρωτογενούς τομέα στον ΟΠΕΚΕΠΕ», δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του στον ιστορικό Αετόλοφο.