Κάλεσμα σε συλλαλητήριο από τον Πανσερραϊκό Αγροτικό Σύλλογο.

Κάλεσμα στους αγρότες του Νομού για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 26ης Ιανουαρίου απευθύνει ο Πανσερραϊκός Αγροτικός Σύλλογος.

Το κάλεσμα γίνεται για το πρωί στις 11:30 π.μ. της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου στο διοικητήριο (πρώην Νομαρχία) με τρακτέρ κι όχι μόνο. «Τα χρόνια προβλήματα, όπως το κόστος παραγωγής αλλά και η νέα ΚΑΠ σε συνδυασμό με τη δυσλειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, παραμένουν άλυτα από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και καθιστούν αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε τη συμμετοχή μας σε κινητοποιήσεις» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Πανσερραϊκός Αγροτικός Σύλλογος στην οποία θέτει προ των ευθυνών τους τους αγρότες με μια σειρά ερωτημάτων: «Θέλουμε να μείνουμε στον τόπο μας; Θέλουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη για τα παιδιά μας; Θέλουμε την ανάπτυξη του τόπου μας και την ευημερία; Αν ΝΑΙ πάρτε ο κάθε ένας την ευθύνη της συμμετοχής στην αντίσταση κατά του αφανισμού των αγροτών αλλά και του τόπου μας».

Featured Image

Συνάντηση αγροτών στην Κερκίνη

Αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Σιντικής πραγματοποίησαν χθες συνάντηση στην Κερκίνη και αποφάσισαν να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο την 26ης Ιανουαρίου ενώ από την Τρίτη θα βγάλουν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών τους. «Δεν θέλουμε να ενοχλήσουμε την κοινωνία αλλά τα προβλήματα μας έχουν συσσωρευτεί και είναι πολλά» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο αγρότης και πρώην πρόεδρος Κερκίνης Θόδωρος Καρατζίκος.

Πηγή: ΕΡΤ

Featured Image