Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη γκάφα Μητσοτάκη για την τιμή της φέτας.

Δύο μέρες έψαχνα να βρω φέτα με τιμή κιλού 6,28 ευρώ όπως μας είπε από τα έδρανα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν βρήκα, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος Έλληνας καθώς ο πληθωρισμός τροφίμων από το 2019 μέχρι σήμερα κινείται κοντά στο 30%.

Ακόμα δεν έχω ακούσει ούτε μία «συγγνώμη» από τον Έλληνα πρωθυπουργό προς τους συμπολίτες μας, παρά το γεγονός ότι το βίντεό του έγινε Viral στο διαδίκτυο, λόγω υποκρισίας. Όχι μόνο δεν γνωρίζει ότι η συσκευασία της φέτας είναι κάτω των 500 γραμμαρίων αλλά αγνοεί και το γεγονός ότι σε όλα τα προϊόντα έχουν μειώσει τις ποσότητες ενώ η συσκευασία έχει παραμείνει ίδια. Φαίνεται πως ο ίδιος ή δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα ή επιχειρεί να παραπλανήσει τον κόσμο αν και δύσκολα επιτυγχάνεται αυτό όταν ο καταναλωτής ζει την ακρίβεια στο …πετσί του!

Featured Image

Το ράλι τιμών στα προϊόντα των σούπερ μάρκετ που οδηγεί σε απόγνωση τους Έλληνες φορολογούμενους μπορεί να είναι λεπτομέρεια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν είναι όμως λεπτομέρεια για τους συμπολίτες μας που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και βλέπουν τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό να συρρικνώνεται ραγδαία! Είναι θλιβερό το γεγονός ότι η κυβέρνηση μιλάει για μειώσεις τιμών όταν οι καταναλωτές ψάχνουν διαρκώς για προσφορές στα ράφια, αν και οι τιμές ακόμα και σε αυτές παραμένουν πολύ υψηλές συγκριτικά με το εισόδημα του μέσου Έλληνα πολίτη.

Σε νέο βίντεο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάταια προσπάθησε να συμμαζέψει τη γκάφα του πρωθυπουργού. Θα συμφωνήσω όμως σε ένα πράγμα μαζί του και θα χρησιμοποιήσω μία δική του κουβέντα: «Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι πολίτες, είναι πολιτική εξαπάτηση»!

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image