Για κινητοποιήσεις ετοιμάζονται οι αγρότες στη Μαγνησία, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας μπαίνει σε πλαίσιο δράσεων πανθεσσαλικά και πανελλαδικά με τις υπόλοιπες ομοσπονδίες του Νομού και στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζει συγκεντρώσεις, όπου θα παρθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις.

Τα παραπάνω ανέφερε σε δηλώσεις του σήμερα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Μαγνησίας Θοδωρής Γεωργαδάκης. Όπως ανέφερε είμαστε σε συντονισμό με δυναμικές κινητοποιήσεις. ζεσταίνουμε μηχανές και όλα θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή και τη μαζικότητα των συναδέλφων.

«Για τους συναδέλφους που είναι στον καναπέ και βλέπουν τους αγρότες και στο εξωτερικό να διαμαρτύρονται, δεν είναι επιχείρημα να μένουμε με σταυρωμένα χέρια από τον Έβρο μέχρι Κρήτη το δεύτερο 15νθήμερο πρέπει να πνιγεί η Ελλάδα από τρακτέρ», τόνισε και πρόσθεσε ότι πρώτος σταθμός των κινητοποιήσεων θα είναι η συγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων στις πλατείες των χωριών.

Featured Image

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργαδάκη, Μαγνησία είναι νομός που έχει χτυπηθεί τριπλά δεν έχουν ληφθεί μέτρα ουσίας από την κυβέρνηση, τα προβλήματα θα αναδειχθούν και από τη συμμετοχή τους εξαρτάται η ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Πηγή: magnesianews.gr

Featured Image