Παρανάλωμα του πυρός έγινε μια αποθήκη στη Μαυροθάλασσα του Δήμου Βισαλτίας από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η φωτιά που ξέσπασε πιθανότατα από κεραυνό εξαπλώθηκε γρήγορα στην αποθήκη την οποία κατέστρεψε ολοσχερώς όπως και την κτηνοτροφική μονάδα που βρίσκονταν δίπλα σε αυτήν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω των 120 φιαλών υγραερίου που βρίσκονταν μέσα σε αυτήν. Η φωτιά έκαψε τρία τρακτέρ, όλα τα γεωργικά μηχανήματα που βρίσκονταν στην αποθήκη καθώς και 3.000 μπάλες τριφύλλι.

Featured Image

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τρία οχήματα του Πυροσβεστικού κλιμακίου Νιγρίτας, δύο του κλιμακίου Ροδολίβους και δύο από την Π.Υ. Σερρών. Προανάκριση για τους λόγους εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Π.Υ.

Σε ανακοίνωσή του, το Πυροσβεστικό Σώμα για το συμβάν, αναφέρει τα ακόλουθα: «Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτική αποθήκη στον οικισμό Μαυροθάλασσα του δήμου Βισαλτίας Σερρών, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις πρωινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Featured Image