Οι πλημμύρες είχαν γίνει το 2021, αλλά ακόμα και σήμερα οι δικαιούχοι δεν έχουν εξοφληθεί, λόγω διαδικαστικών προβλημάτων και γραφειοκρατίας.

Πρόκειται μεταξύ άλλων για επιχειρήσεις, αλλά και αρκετούς αγρότες από τον κάμπο του Μεσολογγίου και κτηνοτρόφους, οι οποίοι τόσα χρόνια μετά και ακόμα ψάχνουν τα χρήματά τους για τις ζημιές που υπέστησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Agronewsbomb, η καθυστέρηση αποδίδεται σε έλλειψη κάποιων δικαιολογητικών, όπως για παράδειγμα υπεύθυνες δηλώσεις εφόσον πρόκειται για επιχειρήσεις ή δηλώσεις ΟΣΔΕ, εφόσον πρόκειται για αγρότες. Αλλά τα δικαιολογητικά ήδη συγκεντρώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της αυτοδιοίκησης και εντός Νεομβρίου ή το αργότερο Δεκέμβριο, θα γίνει η πληρωμή των δικαιούχων.

Featured Image

Τα χρήματα αντιστοιχούν σε εξόφληση για τις ζημιές από πλημμύρες της 9ης έως 16ης Οκτωβρίου 2021, της 29ης έως 30ης Νοεμβρίου 2021, της 3ης Δεκεμβρίου 2021, της 9ης έως 13ης Δεκεμβρίου 2021 και της 3ης και 10ης έως 12ης Δεκεμβρίου 2021 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image