Σύμφωνα με ανάρτηση της πανελλαδικής επιτροπής μπλόκων, ο αγώνας συνεχίζεται.

Δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας, θα αποφασίσουμε στα μπλόκα μας, τόνισε λίγο νωρίτερα ο εκπρόσωπος των αγροτών μετά το πέρας της συνάντησης που είχαν με τον πρωθυπουργό.

Οι αγρότες μετά τον εποικοδομητικό διάλογο που είχαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισαν ότι θα πάνε στα μπλόκα για να συζητήσουν και να πάρουν τις αποφάσεις τους ενώ είπαν ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί για να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματά τους.

Featured Image

Σε καλό κλίμα η συνάντηση -Τι συζήτησαν πρωθυπουργός-αγρότες
Η συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι αγρότες στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ήπιο και καλό κλίμα κατανόησης.

Οι αγρότες ανέφεραν στον πρωθυπουργό πως τα αιτήματά τους «είναι αιτήματα που έχουμε φέρει σε όλες τις κυβερνήσεις και τα οποία φέρνουμε κάθε χρόνο».

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους αγρότες είπε: «Να σας ευχαριστήσω για τις ειλικρινείς τοποθετήσεις σας και την αξιοπρέπεια με την οποία εκφράσατε τα αιτήματά σας. Όπως επίσης να επισημάνω ότι οι κινητοποιήσεις σας ήταν λελογισμένες. Αρκετές όμως για να ευαισθητοποιηθεί η πολιτική ηγεσία για ζητήματα με τα οποία είστε αντιμέτωποι. Γνωρίζω ότι είστε αντιμέτωποι με αυξημένο κόστος παραγωγής».

Featured Image