Την Παρασκευή εκτιμά ότι θα πληρωθούν οι συνδεδεμένες ενισχύσεις σε βαμβάκι, σιτάρι (καρτελάκια), βιομηχανική ντομάτα, ρύζι και σποροπαραγωγές, μιλώντας στο “Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας” ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας Δημήτρης Ντογκούλης.

Όπως ανέφερε “ερωτηματικό υπάρχει για τις συνδεδεμένες σε καλαμπόκι, όσπρια, κτηνοτροφικά και πρωτεϊνούχα ψυχανθή οι οποίες, αν προλάβουν πάνε για Μεγάλη Δευτέρα”, ενώ για τα οικολογικά σχήματα τόνισε πως: “φαίνεται ότι καρφιτσώνονται για πληρωμή στις 30 του μήνα, δηλαδή για Μεγάλη Τετάρτη. Θεωρητικά θα έχουμε συνολική πληρωμή”.

Ο κ. Ντογκούλης σημείωσε ακόμη ότι σήμερα στις 6 το απόγευμα συγκαλείται ευρεία σύσκεψη φορέων με πρωτοβουλία των τριών τοπικών Επιμελητηρίων που είναι και οι τεχνικοί σύμβουλοι της πολιτείας δηλαδή του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας, του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας προκειμένου να αποφανθούν επί του σχεδίου της Ολλανδικής HVA International και για τον Ενιαίο Φορέα Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας.

Featured Image

Δείτε το βίντεο

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image