Πλήρως επιβεβαιώνουν το Agronewsbomb οι εξελίξεις σε σχέση με το ΟΣΔΕ και το gov.gr.

Περίπατο φαίνεται ότι πάνε όσο προχωρά ο καιρός οι μεγαλόσχημες εξαγγελίες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για ενίσχυση του ΟΣΔΕ στο gov.gr, που εν τέλει, όπως φώναζαν εδώ και χρόνια οι κυβερνητικοί, θα έφερνε και μείωση κόστους, αλλά και γραφειοκρατίας για 650.000 γεωργούς.

Οι εξελίξεις φαίνεται πως δικαιώνουν για πολλοστή φορά το Agronewsbomb, καθώς φαίνεται πως οι μεγαλοστομίες των κυβερνητικών εδώ και χρόνια σε σχέση με το δημόσιο cloud έχουν μείνει εν πολλοίς στα λόγια. Και λέμε στα λόγια γιατί πέραν της μεταφοράς της δήλωσης στο gov.gr και απλά τη δυνατότητά σύνταξης της αίτησης, δεν έχει υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια.

Για παράδειγμα, όπως αναφέρουν γνώστες της κατάστασης μιλώντας στο Agronewsbomb, στο gov.gr δεν έχουν φορτωθεί οι εφαρμογές που συνδέονται με τη δήλωση ΟΣΔΕ, παρά λειτουργούν σε άλλες πλατφόρμες.

Featured Image

Συνεπώς, αυτό που καθίσταται πασιφανές, είναι πως κυβέρνηση και ΥπΑΑΤ συνεχίζουν στο δρόμο που είχε χαράξει και η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όσον αφορά στον πολλάκις διακηρυγμένο πόλεμο με τα “συμφέροντα” φαίνεται πως κι αυτό… τελείωσε.

Την ίδια ώρα οι αγρότες βλέπουν τη γραφειοκρατία να αυξάνει, κάτι που φέρνει πρόσθετα κόστη για τις εκμεταλλεύσεις τους, ενώ κανείς θεσμικός δεν αρθρώνει λόγο αντίδρασης…

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image