Αρκετοί κάτοικοι της Κριτσάς παρατηρούν ένα ανησυχητικό φαινόμενο το οποίο τους προβληματίζει αρκετά καθώς σε μια εβδομάδα έχουν κλαπεί περισσότερα από 25 υδρόμετρα.

Οι αγρότες της περιοχής ανακαλύπτουν με έκπληξη την απουσία των υδρομέτρων τους, απευθυνόμενοι στον Οργανισμό για εξηγήσεις, ο οποίος επιβεβαιώνει πως δεν έχει καμία σχέση με τις κλοπές.

Οι δράστες φαίνεται να μην φοβούνται την παρουσία συνεργείων που εργάζονται στην ύπαιθρο αυτή την περίοδο και προχωρούν στις κλοπές, κάτι που προκαλεί ανησυχία για το τι θα συμβεί όταν μειωθεί η επιτήρηση το χειμώνα. Ο ΤΟΕΒ αντιμετώπισε ανάλογο πρόβλημα και στο παρελθόν, και τονίζεται η ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση του φαινομένου πριν λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις, αναφέρει το cna.gr.

Featured Image

Το κόστος αντικατάστασης των υδρομέτρων βαραίνει τους καταναλωτές, σύμφωνα με τον Κανονισμό, ενώ ο ΤΟΕΒ έχει δεσμευτεί να μην επιβάλει τέλη επανασύνδεσης. Ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κων. Κασωτάκης, σκοπεύει να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες, οι οποίοι δρουν πιθανότατα τη νύχτα.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image