Το Σχέδιο Ευζωίας αποτελεί τον οδηγό που υποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο υλοποιεί ο δικαιούχος τις δεσμεύσεις του προγράμματος για την καλή μεταχείριση των χοίρων στην χοιροτροφική εκμετάλλευση. Συντάσσεται από τον τεχνικό σύμβουλο ευζωίας που είναι κτηνίατρος ή γεωπόνος, εγγεγραμμένος στο ΓΕΩΤΕΕ.

Κατά την υποβολή της αίτησης στήριξης συμπληρώνεται ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπομέτρου 14.1..

Μετά την έκδοση της απόφασης ένταξης, το υπογεγραμμένο αντίγραφο του Σχεδίου Ευζωίας καθώς και τυχόν μελλοντικές αναθεωρήσεις αυτού περιλαμβάνονται στο φυσικό φάκελο του σημείου 1.2.5 του άρθρου 6 της ΥΑ, μαζί με τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικά και είναι διαθέσιμο για έλεγχο από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

Στο παράρτημα της παρούσας δίνεται Υπόδειγμα του Σχεδίου Ευζωίας με αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων τα οποία είναι είτε προ συμπληρωμένα από τα αντίστοιχα πεδία της ΕΑΕ του έτους αναφοράς, είτε υπολογίζονται αυτόματα, είτε εισάγονται ελεύθερα από τον τεχνικό σύμβουλο.

Featured Image

Ενδέχεται το ηλεκτρονικό αντίγραφο του Σχεδίου Ευζωίας να διαφοροποιείται από το υπόδειγμα του Παραρτήματος, χωρίς όμως ουσιώδεις διαφοροποιήσεις.

Δείτε τη νέα εγκύκλιο

https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%96%CE%A8%CE%9A4653%CE%A0%CE%93-%CE%9F%CE%99%CE%95?inline=true

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image