«Θα φάτε ζωύφια και θα σας αρέσουν», γράφει το Bloomberg σε άρθρο που φιλοξενεί, καθώς το νέου μενού που προορίζεται για τους ανθρώπους γίνεται πλέον ευρέως γνωστό!

Όπως αναφέρουν δημοσιογράφοι, μέρη όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προσπαθούν να κάνουν τους Ευρωπαίους να τρώνε άλευρα από έντομα και τρόφιμα εργαστηρίου, καταστρέφοντας τις φάρμες για να ανοίξουν εργοστάσια πολυεθνικών!

Σημειώνεται πως εταιρεία, η οποία παράγει αλεύρι από γρύλους πήρε άδεια για την πώληση τροφίμων που παρασκευάζονται από έντομα, ούσα η πρώτη στην Ιταλία!

Όπως τονίζουν στην Ιταλία, το γεμάτο θρεπτικά συστατικά αλεύρι εντόμων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια σειρά από τρόφιμα.

Featured Image

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκατομμύρια γρύλοι εκτρέφονται στην κεντρική Ιταλία, όπου υφίστανται θερμική επεξεργασία πριν καταψυχθούν και αλεστούν για να αποτελέσουν εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης!

Το αλεύρι θα διανέμεται σε εταιρείες προμήθειας τροφίμων και σε όσες δραστηριοποιούνται στο catering, μεταδίδει ο Guardian.

Αναφορικά με την γεύση, λένε πως «μοιάζει με κολοκυθόσπορους, φουντούκια, αλλά και λίγο με γαρίδες».

Η ΕΕ έχει εγκρίνει την πώληση εντόμων για ανθρώπινη κατανάλωση στις αρχές του 2023, έτσι ώστε, κατά τα φαινόμενα, να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή αρτοποιία, η οποία πλήττεται από την τεχνητή οικονομική κρίση με πρόσχημα την Ουκρανία και ό,τι άλλο!

Featured Image