Ανακοίνωση – Αυστηρή προειδοποίηση για την Προστασία Εμπορικών Δικαιωμάτων.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Επεξεργασίας και Πωλήσεως Οπωροκηπευτικών Προϊόντων Βελβεντού, με την επωνυμία «ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού» και τον διακριτικό τίτλο «VELVITA», ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα παραγωγής και εμπορίας συγκεκριμένων ποικιλιών ροδάκινων και νεκταρινιών, καθώς και του Ελληνικού Σήματος «VELVITA».

Συγκεκριμένα, βάσει της σύμβασης που έχει συναφθεί με την ισπανική εταιρεία «VIANINNOVATIONS, S.L.U.» (CIF:ΒΟ1766054, CaminoGeneral 1 s/n, 06712 Zurbaran–Badajoz), απαγορεύεται η παραγωγή και διακίνηση των παρακάτω προστατευόμενων ποικιλιών δενδρυλλίων:

• Ροδάκινα: PRO 514 Extreme® 514, PRO 725 Extreme® 725, PEACH PRO 460 Extreme® 460, PEACH PRO 568 Extreme® 568

• Νεκταρίνια: PRO 761 Extreme® 761, PRO 710 Extreme® 710, PRO C 165 Extreme® Red, PRO C 140 Extreme® Shine, PRO 733 Extreme® 733, NECTARINE PRO 614 Extreme® Candy

Η ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού είναι ο αποκλειστικός δικαιούχος αυτών των ποικιλιών και του σήματος «VELVITA» στην Ελλάδα. Δεν έχει παραχωρηθεί καμία άδεια παραγωγής ή εμπορίας αυτών των δενδρυλλίων, ούτε άδεια χρήσης του σήματος «VELVITA» σε άλλους παραγωγούς, φυτώρια, ή εμπορικές επιχειρήσεις.

Αυστηρή Προειδοποίηση

Προειδοποιούμε όλους τους παραγωγούς δενδρυλλίων, φυτωρίων, τους παραγωγούς ροδάκινων και νεκταρινιών, τις συνεταιριστικές οργανώσεις, τους χονδρεμπόρους και τις επιχειρήσεις μεταποίησης να μην προβούν σε οποιαδήποτε παράνομη παραγωγή, συσκευασία, διακίνηση ή εμπορία των προστατευμένων αυτών ποικιλιών χωρίς την ειδική και αποδεδειγμένη έγκρισή μας.

Featured Image

Σε περίπτωση παραβίασης, διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την προστασία των εμπορικών μας συμφερόντων και της φήμης της εταιρείας μας.

Με εκτίμηση,

Βελβεντό Κοζάνης, 04/10/2024

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος

Δείτε όλη την ανακοίνωση

ΝΕΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ EXTREME

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image