Στην τράπεζα Πειραιώς υπενθυμίζεται τα χρήματα είναι διαθέσιμα από την περασμένη Παρασκευή.

Υπομονή μια-δυο ημέρες πρέπει να επιδείξουν αγρότες και κτηνοτρόφοι που τηρούν λογαριασμό σε τράπεζες εκτός Πειραιώς και είναι δικαιούχοι βασικής, αναδιανεμητικής και εξισωτικής αποζημιώσεις, καθώς η διαδικασία πληρωμής είναι σε πλήρη εξέλιξη, αλλά το τραπεζικό βαλέρ έχει δημιουργήσει καθυστερήσεις μιας και μεσολάβησαν και οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Agronewsbomb, που επιβεβαιώνεται πλήρως για μια ακόμα φορά, ολοσχερή εξόφληση θα πρέπει να αναμένουν στο μεγάλο τους όγκο οι παραγωγοί την Πέμπτη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ήδη στο σύστημα δημοσιοποίησης πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ φαίνονται τα ποσά που είναι να παίρνει ο καθένας, αλλά ακόμα δεν έχουν πιστωθεί στις υπόλοιπες τράπεζες στο σύνολό τους.

Featured Image

Για σήμερα, πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν κάποιες πληρωμές στην Alpha Bank και την Εθνική Τράπεζα, πλην όμως δεν αφορούν σε καμιά περίπτωση το σύνολο των παραγωγών.

Για τη Eurobank το ρεπορτάζ αναφέρει πως μέχρι τις 9 το βράδυ δεν είχαν φανεί οι πληρωμές, όπως και σε κάποιες συνεταιριστικές, με το ενδιαφέρον των παραγωγών να μεταφέρεται για αύριο και μεθαύριο.

Υπενθυμίζεται πως το πρασίνισμα που αντικαθίσταται από τα οικολογικά σχήματα παραμένει σε εκκρεμότητα.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image