Με οδύνη αποχαιρετούμε πρόωρα, σε ηλικία 64 ετών, έναν ποιητή των λουλουδιών, ένα συνάδελφο και φίλο γεμάτο καλοσύνη.

Αποχαιρετούμε τον αγαπημένο συντονιστή της Γραμματείας μας!

Ο Μιχάλης ήταν, όχι μόνο ένας εξαιρετικός γεωπόνος επιστήμονας, αλλά και ένας οραματιστής, οργανωτικός και συγκροτημένος αγωνιστής της αριστεράς, ένας πνευματώδης καλλιεργητής της αθωότητας, της καλοσύνης και της ομορφιάς. Ένας καλλιτέχνης που χρησιμοποιούσε το χώμα και τις σπορές του, σαν την παλέτα του ζωγράφου της ζωής.
Επαγγελματικά ήταν εργολήπτης πρασίνου. Συλλογικά ήταν ο εμπνευστής και ο πρωτεργάτης της ίδρυσης και λειτουργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου (Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.), της οποίας ήταν για πολλά χρόνια Πρόεδρος και τα τελευταία χρόνια Επίτιμος Πρόεδρος. Επίσης ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης και λειτουργίας της Παράταξης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., Γεωτεχνικής Ενωτικής Κίνησης (Γ.Ε.Κ.), της οποίας ήταν συντονιστής από της ίδρυσής της μέχρι σήμερα.

Αφήνει πίσω του έναν κήπο γεμάτο από χρώματα και αρώματα σαν αυτά της αγαπημένης του γενέτειρας, της Κέρκυρας, που τον φιλοξενεί. Δέντρα που τα φύλλα τους τραγουδούν ψιθυριστά στον άνεμο. Κάθε λουλούδι ποίημα και εκφραστική νότα στον χορό της φύσης. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να μοιραστεί τη γνώση, έκανε τον κόσμο πιο όμορφο με την αθωότητα και το χαμόγελο του.

Featured Image

Ο Μιχάλης έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, οι αναμνήσεις όμως των λουλουδιών της ζωής που φυτεύτηκαν με τη φροντίδα του και την αγάπη, θα συνεχίσουν να μας θυμίζουν την υπέροχη παρουσία του.

Με απέραντο σεβασμό και θλίψη, εμείς οι συντρόφισσες και σύντροφοί του, αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας Μιχάλη. Η προσφορά του θα μας συντροφεύει πάντα. Τιμή μας που τον γνωρίσαμε, τιμή μας που είχαμε έναν τέτοιο φίλο και συναγωνιστή.

Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στη γυναίκα του και στα τρία του παιδιά. Μακάρι ο χρόνος να αποδειχτεί ένας καλός καταλύτης στον πόνο τους.

Καλό ταξίδι Μιχάλη μας στον κήπο της αιωνιότητας και των αναμνήσεων, όπου η ομορφιά συνεχίζει να ανθίζει!

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Featured Image