Σε μια ανάρτηση όλο νόημα προχώρησε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας κα Μαρία Καραβάνα.

“Ως Πρόεδρος και Δ/σα Σύμβουλος της ΟΛΙΒΕΛΛΑΣ Α.Ε., θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ελαιοπαραγωγούς της Χαλκιδικής που για μία ακόμη χρονιά μας εμπιστεύτηκαν. Παρόλες τις αντιξοότητες και τις πιέσεις, παρόλες τις υποσχέσεις από ανταγωνιστές για επιπλέον χρήματα και για τρόπο παράδοσης «σκούπα», οι παραγωγοί μας, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και παρέδωσαν στην εταιρία μας άριστα ποιοτικά προϊόντα με ελάχιστες εξαιρέσεις λόγω του δάκου που έπληξε φέτος τις ελιές.

Featured Image

Για τους λόγους που προανέφερα η τιμή που δεσμεύεται να τιμολογήσει και να πληρώσει η εταιρία μας τις πράσινες ελιές Χαλκιδικής εσοδείας 2023, είναι 2,15€ για όλες τις κατηγορίες χωρίς ποιοτικά προβλήματα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να επιβραβεύσω και να ευχαριστήσω τους πιστούς στην εταιρία μας αγρότες, οι οποίοι με περισσή αξιοπρέπεια, ανθίστανται στον ανταγωνισμό και υποστηρίζουν την ΟΛΙΒΕΛΛΑΣ Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω πως δεσμεύομαι προσωπικά, ότι η εταιρία θα ακολουθήσει την όποια τιμή τελικά επικρατήσει”.

Featured Image