Ένας από τους ηθοποιούς που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία τις δεκαετία του 1980 και του 1990, φτάνοντας μέχρι τα τέλη του 2000 ουσιαστικά, είναι ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Είχε γίνει, δε, αντικείμενο συζήτησης για το γάμο του με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και κράτησε μόλις δύο χρόνια (1988 – 1990), αν και είχε κάνει και νωρίτερα ένα γάμο.

Μετά τις τεράστια επιτυχία στη μικρή οθόνη και τις δεκάδες τηλεοπτικές του επιτυχίες, ήταν το 2009 όταν ο γόης με τις χιλιάδες θαυμάστριες αποφάσισε να αποσυρθεί από τα πάντα και να ζήσει ήρεμα, καλλιεργώντας τη γη του στη Μεσσηνία. Η τελευταία δημόσια παρουσία του ήταν το 2011.

Έναν χρόνο πριν, το 2022 ο παραγωγός του ΣΚΑΪ Ηλίας Βασίλογλου συνάντησε τον άλλοτε ζεν πρεμιέ και δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία τους στο Facebook. Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στην παρακάτω φωτογραφία, ο Πάνος Μιχαλόπουλος παραμένει αναλλοίωτος στον χρόνο, καθώς η μόνη αλλαγή πάνω του είναι το πιο γκριζαρισμένο μαλλί του.

Featured Image

Στο παρελθόν ο ηθοποιός, είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του στους λόγους που τον έκαναν να αποσυρθεί από το καλλιτεχνικό στερέωμα και να μην επιθυμεί να επιστρέψει:

«Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Εγώ ποτέ δεν το επεδίωξα, γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Δεν έχω πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση, ούτε σε κάποιο σίριαλ. Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές, αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Πίστεψε με, δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει».

Ενώ η συνάδελφός του Μαίρη Ραζή, η οποία συνεργάστηκε με τον Πάνο Μιχαλόπουλο στη σειρά «Η ώρα η καλή» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της:

«Όχι, δεν έχουμε καθόλου επαφές, δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας, ούτε στον Πάνο Αμαραντίδη. Έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα και κάνει εκεί την ήσυχη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που δεν τον ενδιέφεραν ποτέ. Ήταν πάντα μοναχικός, δεν τον ενδιέφεραν ούτε τα κοσμικά, ούτε τα πάρτι και οι πρεμιέρες. Κουράστηκε κι αυτός, πέρασε πολλά στη ζωή του. Θα μπορούσε να παίξει ακόμη πολλούς σημαντικούς ρόλους και στο θέατρο και στην τηλεόραση».

Featured Image