Ένα σκοτωμένο αγριογούρουνο βρήκαν μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους στην είσοδο των γραφείων τους στην οδό Καρπετοπούλου το πρωί της Πέμπτης 25/7.

Όπως αναφέρει ο γεν. γραμματέας του συλλόγου Γεώργιος Ντάκαρης, ο σκοτωμένος αγριόχοιρος ο οποίος ήταν παράνομα θηρευμένος, τοποθετήθηκε έξω από τα γραφεία για εκφοβισμό αλλά και αντίποινα.

Πριν από μερικές νύχτες είχε συλληφθεί κυνηγός για παράνομο κυνήγι αγριόχοιρου και ο Κυνηγετικός Σύλλογος θεωρεί ότι τα δύο περιστατικά σχετίζονται…

Featured Image

Κάποιοι θεώρησαν σωστό να στείλουν το δικό τους μήνυμα προς τον Κυνηγετικό Σύλλογο ο οποίος δρα στηρίζοντας τη νομιμότητα. «Το νυχτερινό κυνήγι απαγορεύεται και όλος ο κυνηγετικός κόσμος της Ελλάδος είναι με την νομιμότητα και ελάχιστοι είναι αυτοί που προκαλούν τα προβλήματα και εκθέτουν τους κυνηγούς» αναφέρει ο κ. Ντάκαρης.

Το περιστατικό της τοποθέτησης του σκοτωμένου αγριογούρουνου καταγγέλθηκε στην αστυνομία όπου σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή θα γίνει έρευνα σε βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων και σπιτιών, για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: argolika.gr

Featured Image