Τα ΚΥΔ «φορτσάρουν τις μηχανές» τους για να φτάσουν στα επίπεδα που απαιτούνται Περίπου τις 120.000 φθάνουν μέχρι και σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου, οι δηλώσεις ΟΣΔΕ που έχουν οριστικοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΥΧ», κατά μέσο όρο οριστικοποιούνται 10.000 δηλώσεις την ημέρα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη αύξηση στη ροή των οριστικοποιημένων.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, ενώ από τις αρχές Ιουλίου μέχρι και τις 25 του ίδιου μήνα οριστικοποιούνταν περίπου 5.000 αιτήσεις την ημέρα, έκτοτε έχουν διπλασιαστεί. Επιπλέον, τα στοιχεία δείχνουν ότι από εδώ και πέρα τα μεγάλα ΚΥΔ «φορτσάρουν τις μηχανές» τους για να φτάσουν στα επίπεδα που απαιτούνται, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία στην ώρα της και, πάνω από όλα, σωστά.

Featured Image

Πηγές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρουν ότι τα στελέχη της Δομοκού είναι ευχαριστημένα από τη μέχρι τώρα διαδικασία και θεωρούν ότι όλα βαίνουν όπως τα περίμεναν.

Παρ’ όλα αυτά, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο και υπό προϋποθέσεις, εάν χρειαστεί, να δοθεί μια μικρή παράταση, κάτι που είναι κατηγορηματικοί ότι θα εξεταστεί λίγο πριν από την εκπνοή της προθεσμίας.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image