ΟΠΕΚΕΠΕ καλεί ΚΥΔ

Ανακοίνωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Καλούνται τα ΚΥΔ που πιστοποιήθηκαν βάσει της αρ. 11096/18.02.2022 «Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πιστοποίηση των ΚΥΔ, στο πλαίσιο του ΟΣΔΕ, για τα έτη 2022-2027» κι επιθυμούν να διατηρήσουν την πιστοποίησή τους, για το έτος αιτήσεων 2023, να επισυνάψουν έως τις 12/5/2023 στην εφαρμογή kyd.opekepe.gr :

•   Τεκμηριωμένα αιτήματα αλλαγής και μεταβολών του επιχειρησιακού τους σχεδιασμού μόνο για τις περιπτώσεις αυτές που έχουν επέλθει αλλαγές/μεταβολές ή πρόκειται να πραγματοποιηθούν ενόψει της επικείμενης έναρξης της υποβολής των ΕΑΕ2023 (επιλέγοντας το δικαιολογητικό «Αίτημα αλλαγής επιχειρησιακού σχεδίου»)

•    Φορολογική ενημερότητα εν ισχύ η οποία θα πρέπει να αναγράφει «για κάθε νόμιμη χρήση εκτός είσπραξης και εκτός μεταβίβασης ακινήτου». 

•    Ασφαλιστική ενημερότητα εν ισχύ, η οποία θα πρέπει να αναγράφει «για συμμετοχή σε διαγωνισμούς ανάληψης δημοσίων έργων ή προμηθειών του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ».

http://agronewsbomb.gr/%ce%bf-%ce%bf%cf%80%ce%b5%ce%ba%ce%b5%cf%80%ce%b5-%ce%bc%cf%8c%ce%bb%ce%b9%cf%82-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%b5-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%80%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση